Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

NaLastMinute.cz - levné zájezdy se slevou až 80%

NaLastMinute.cz - levné zájezdy se slevou až 80%

Edvarda Beneše 60
26101 Příbram
Web: https://nalastminute.cz/
Email: info@levnocestovani.cz

 

Nevíte, co všechno můžete na webových stránkách nalastminute.cz najít a zjistit? Pak čtěte dál a my vás přehledně provedeme vším, co zběhlým i méně zkušeným cestovatelům nabízíme!

Akční tipy přímo do mailu

Hlavní a nejdůležitější věcí, kterou naleznete na našem webu jsou bezpochyby akční tipy. Hledáte zrovna nejlepší nabídku zájezdu s cestovní kanceláří do vaší vysněné destinace? Či jen čekáte, který zájezd vám zrovna padne pod ruku, abyste mohli během dne zabalit kufry a druhý den vyrazit k moři? Pak jste na našich stránkách správně. Nejen během hlavní sezony vám totiž pravidelně přinášíme ty nejlepší aktuální nabídky na českém trhu, ze kterých si vybere opravdu každý. Je libo all inclusive zájezd na Mallorku či zájezd se zajištěným ubytováním na Santorini? Ať tak či tak, na našich stránkách si svůj šálek kávy najde každý z vás. Tipy na zájezdy však nejsou jedinými akčními nabídkami, které vám přinášíme. Nalézt u nás můžete i tipy na akční letenky do nejrůznějších destinací a koutů světa.

Zaregistrujete-li se navíc k odběru našich novinek, veškeré nabídky vám budou hned po zveřejnění zaslány na váš email, a to zcela zdarma. Vy si tak budete jisti, že vám zájezd s akční cenou za žádných okolností neunikne, stačí zadat vaši emailovou adresu.

NaLastMinute.cz

Pohlídáme vám dovolenou snů

Nechcete hledáním vysněné dovolené strávit nesmyslné množství času? Pak využijte našeho pomocníka ‚Hlídač dovolené‘. Jeho užití je víc než snadné. Stačí zadat vaši vysněnou destinaci, v jakém termínu byste nejraději chtěli vyrazit, typ stravování nebo i délku dovolené. Jakmile se taková nabídka objeví, na váš email vám dorazí upozornění, a to zcela zdarma. Ušetříte tak čas hledáním, a i starost o to, že se váš vysněný zájezd vyprodá.

Přehlední průvodci zcela zdarma

Dovolenou již máte zakoupenou, ale nevíte, jak se budete v cílové destinace dopravovat či nemáte tušení, co všechno tam můžete navštívit a jaké počasí vás vlastně čeká? Od toho jsou tu naši podrobní průvodci. Zcela zdarma si přímo na našich webových stránkách můžete zjistit veškeré potřebné informace, které můžete během cesty potřebovat, a připravit se tak již předem z pohodlí domova. Zjistěte kolik na cestách zaplatíte za věci denní potřeby, jaké pláže vám vyrazí dech či jaké svátky se v dané destinaci slaví. To vše a mnohem víc se dočtete v našich online průvodních. Paleta destinací je navíc opravdu bohatá, a zahrnuje nejen ty nejoblíbenější a nejnavštěvovanější evropské destinace vůbec.

NaLastMinue.cz

Překypujeme inspirací

Zajímáte se o luxusní dovolenou či hledáte inspiraci na zajímavá místa? Navštivte náš magazín, kde naleznete ohromné množství zajímavých článků na nejrůznější témata. Plánujete svatbu v exotice, roadtrip po Evropě nebo přemýšlíte, kam poslat rodiče do lázní? Nejen to se dočtete v našem magazínu. Nezapomínáme ani na rodiče s malými dětmi, kterým přinášíme rady, jak zabavit děti na letišti, či kterou destinaci zvolit plánujete-li cestovat s kojencem. U nás se však dočtete i hromadu praktických informací, jako například jaké poplatky vás čekají při cestě po rakouských dálnicích či jak si zarezervovat ubytování přes Airbnb.

Nevíte si rady? My vám poradíme!

Krom akčních tipů, průvodců a nespočtu článků na našem webu naleznete i hromadu užitečných informací, které rádi využijete, patříte-li zejména mezi méně zkušené cestovatele. V sekci FAQ na vás totiž čeká souhrn nejčastějších a nejužitečnějších dotazů, na které byste před odletem na dovolenou znali rádi odpověď. Nevíte, jak si vyřídit cestovní pojištění nebo jaký je rozdíl mezi příručním a odbaveným zavazadlem? S námi během chvíle zjistíte odpověď na vše, na co jste se kdy báli nebo nestihli zeptat. Navíc vám přinášíme i seznam recenzí na nejrůznější letecké společnosti, cestovní kanceláře, prodejce letenek či ubytování. 

NaLastMinute.cz

 

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.